JOIN OUR COMMUNITY

Nog steeds leven we in de wereld waarin gelijke rechten voor iedereen niet gewaarborgd zijn. Vrouwenrechten, de zichtbaarheid en acceptatie van de LHBTQIA+ gemeenschap, de positie van mensen met een biculturele achtergrond, lichamen die niet aan de norm voldoen, allen staan nog steeds onder druk.

De missie van What You See festival is om de wereld gelijkwaardiger te maken. Dit doen we door actief opzoek te gaan naar kunstenaars uit deze verschillende communities en hen een prominente plek te geven binnen ons festival. Om onderzoek te doen, om werk te tonen en om het publiek te inspireren en met hen in gesprek te gaan.

En daar kun jij aan bijdragen! Door lid te worden van What You Support ondersteun je kunstenaars en hun projecten die de wereld veranderen.

Meld je dus nu aan!

 

PROJECTEN

Met de hulp van de supporters konden we eerder al makers als als Simon(e) van Saarloos, Barrie de Bruin en Steff Geelen ondersteunen in hun onderzoek en haalden we spannende en prikkelende voorstellingen als Graces (Silvia Gribaudi), Tender Men (Koen de Preter) en 71Bodies (Daniel Mariblanca) naar Nederland. Daarnaast steunden What You Support leden de ontwikkeling van makers Silvia Gribaudi en Roxy Verwey, die met hun werk een belangrijk alternatief bieden op het nadenken over en het ervaren gender en identiteit.

Voor 25,- per jaar ben je als eerste op de hoogte van al het What You See nieuws en je wordt uitgenodigd op de openingsborrel van het festival in 2022 op donderdagavond 17 november 2022.

Voor 50,- per jaar nodigen we je uit voor de openingsborrel op donderdagavond 17 november 2022 van What You See Festival en je krijgt één gratis kaart voor de voorstelling op vrijdagavond 18 november 2022 in Theater Kikker.

Voor 100,- per jaar nodigen we je uit voor de openingsborrel van What You See Festival 2022 en je ontvangt één gratis kaartje voor ons hele openingsprogramma op donderdag 17 november 2022 in Theater Kikker, met voorstelling, opening van de installatie/expositie en party.

Voor 500,- per jaar krijg je één passe-partout voor What You See Festival 2022 en bent daarmee welkom bij alle activiteiten van het festival.

JA, IK SUPPORT
IemeWhat You Support