JOIN OUR COMMUNITY

Door lid te worden van What You Support ondersteun je het festival in de missie om de wereld gelijkwaardiger te maken. Steun What You See en wees als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen. Onderstaand aanbod geldt voor het festival in 2022.

PROJECTEN

Met de hulp van de supporters konden we eerder al makers als als Simon(e) van Saarloos, Barrie de Bruin en Steff Geelen ondersteunen in hun onderzoek en haalden we spannende en prikkelende voorstellingen als Graces, Tender Men en 71Bodies naar Nederland. Dit jaar draagt de support bij aan de ontwikkeling van makers Silvia Gribaudi en Roxy Verwey die met hun werk een belangrijk alternatief bieden op het nadenken over en het ervaren gender en identiteit.

Voor 25,- per jaar ben je als eerste op de hoogte van al het What You See nieuws en je wordt uitgenodigd op de openingsborrel van het festival in 2022.

Voor 100,- per jaar nodigen we je uit voor de openingsborrel van What You See Festival 2022 en je ontvangt een gratis kaartje voor onze openingsvoorstelling.

Voor 50,- per jaar nodigen we je uit voor de openingsborrel van What You See Festival 2022 en je mag gratis naar een voorstelling in de kleine zaal.

Voor 500,- per jaar krijg je een passe-partout voor What You See Festival 2022 en bent daarmee welkom bij alle activiteiten van het festival.

JA, IK SUPPORT
IemeWhat You Support