PLEASURE BODY (workshop) | Giorgia Ohanesian Nardin

In hun interdisciplinaire kunst en onderzoek richt kunstenaar en queer rebel Giorgia Ohanesian Nardin zich op plezier als vorm van verzet tegen systematische onderdrukking. Het werk van Ohanesian Nardin, van Armeense afkomst, kijkt naar vijandigheid, overlevingsstrategieën, sensualiteit en genezing. De tweedaagse workshop Pleasure Body biedt training in en gesprekken over rust en plezier. Het erkent de fricties en de gelaagdheid die deze woorden in zich dragen. Vanuit een transfeministische benadering daagt de workshop de taal uit rond arbeid van zorg en genezing. Hun  lichamelijke ervaringen als danser en beweger verweeft Giorgia met elementen uit SWANA*, en in het bijzonder met de tradities van bewegingen die aandacht schenken aan de bekken, heupen en billen.  

Wil je meedoen? Stuur dan voor 10 november een paar regels (in het Engels) over je motivatie naar: workshop@whatyouseefestival.nl. 

Er kunnen maximaal 15 mensen deelnemen aan de workshop en we geven prioriteit aan BQTIPOC**

* SWANA is een decoloniaal voorstel om te verwijzen naar Zuid West Azië en Noord Afrika, in plaats van Midden Oosten
** Black, Queer, Trans, Indigenous, People of Color


beeld: F. De Isabella

Agitatie is voor mij een staat van potentie, het vereist en brengt beweging en vibratie. Ik ben geïnteresseerd in deze wrijving. Een ruimte creëren betekent voor mij de mogelijkheid bieden voor agitatie om zich te manifesteren, om
om een stuwende, collectieve ervaring te zijn.

Giorgia Nardin in Some kind of magnetism, een geschreven gesprek met Jamila Johnson-Small

WORKSHOP
Italië
Engels

Za 20 Nov +
Zo 21 Nov
10:00 – 13:00

Online
20,- / pay what you can

20,- is een indicatieve prijs. Je bent welkom een bedrag te betalen dat voor jou haalbaar is (met een minimum van 1,-). Instructies voor betaling ontvang je per mail.

IemePLEASURE BODY (workshop) | Giorgia Ohanesian Nardin

Related Posts

Take a look at these posts