za 9 nov 2019

WYS @LEIDSCHE RIJN CENTRUM

Koop een kaartje voor

WYS @LEIDSCHE RIJN CENTRUM

Verschillende locaties

za 9 nov 2019

| 13:00 - 17:00

Regulier

Wage Gap *

CJP/Student/-18/U-pas

-

-

-

* Wat betekent de Wage Gap prijs?

Gratis programma in Leidsche Rijn Centrum

Krijg zaterdag 9 november een voorproefje op What You See Festival tijdens dit speciaal samengestelde, gratis programma in winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum.

HUMAN LANDSCAPE
De doorlopende voorstellingHuman Landscape is het resultaat van gesprekken en intiem onderzoek door een diverse groep van HKU studenten. Misschien is het een stormram in een veel te genuanceerde en politiek correcte cultuur. Misschien is het iets heel anders. Een landschap is immers altijd in beweging.

YOU’LL NEVER GUESS WHO
De eerste stop van de installatie You’ll Never GUESS WHO is in Leidsche Rijn Centrum. Hier speel je de bijna onspeelbare en levensgrote versie van het gezelschapsspel ‘Wie is het’, met foto’s van individuen die niet in hokjes zijn te vangen.

FATHER FIGURE
Wat betekent het om jong, zwart en homo te zijn? In de korte film Father Figure zien we Guilliano (26), vader én grondlegger van Vogue – dansgemeenschap The Kiki House of Angels, die probeert te overleven in een wereld vol racisme en alles opzij zet om een goed rolmodel voor zijn zoon te zijn.

WORKSHOP: MAAK ER EEN POTJE VAN! (11+)
AllOne zet creatieve projecten op die op speelse en betekenisvolle wijze mensen bewuster maken van wat er speelt in de maatschappij. In de toegankelijke workshop Maak er een Potje van! zet je je eigen interpretatie van gender om in kunst. Deze workshop is onderdeel van een reizende tentoonstelling over gender en identiteit.

www.hku.nl
www.maudvanhauwaert.be
www.bibifadlalla.com
www.allone.nl

From

Credits

Human Landscape : HKU Muziek & Technologie, Interactive Performance Design, Theatervormgeving | door en met: Mandy Zonneveld, Valentijn Albers, Aniek Konings, Evelien Jager, Edo Verhoeff, Leander van Geffen, Milou Oosterom, Misha Joachimstal, Aiman Verma | coaching: Kim Vogels, Trudy Hekman, Mart-Jan Zegers | You’ll Never GUESS WHO: concept: Maud Vanhauwaert | fotografie: Jill Bertels | ontwerp: Jelle Jespers | bouw installatie: Kopspel | dank aan: Marcia Poelman | Father Figure: Bibi Fadlalla | Workshop Maak er een potje van!: AllOne | foto: Brandbeeld Fotografie

Taal

Content Note

Geen

Toegankelijkheid

Lees hier meer over de toegankelijkheid van de locatie.

Koop een kaartje voor

WYS @LEIDSCHE RIJN CENTRUM

Verschillende locaties

za 9 nov 2019

om 13:00 - 17:00

Regulier

Wage Gap*

CJP/Student/-18/U-pas

-

-

-

Ik ben bij

WYS @LEIDSCHE RIJN CENTRUM

deel dit via

Meer events?

QUEER CHRONICLES 1

Uniek festival programma vol verassingen

WHAT YOU SEE OPENING NIGHT

Kunst en dialoog over queer- en Blackness

VOICES OF RESISTANCE

Unieke avond vol dekoloniale stemmen