Als supporter

/ connect

Nog steeds leven we in de wereld waarin gelijke rechten voor iedereen niet gewaarborgd zijn. Vrouwenrechten, de zichtbaarheid en acceptatie van de LHBTQIA+ gemeenschap, de positie van mensen met een biculturele achtergrond, lichamen die niet aan de norm voldoen, allen staan nog steeds onder druk.

De missie van What You See festival is om de wereld gelijkwaardiger te maken. Dit doen we door actief opzoek te gaan naar kunstenaars uit deze verschillende communities en hen een prominente plek te geven binnen ons festival. Om onderzoek te doen, om werk te tonen en om het publiek te inspireren en met hen in gesprek te gaan.

En daar kun jij aan bijdragen! Door lid te worden van What You Support ondersteun je kunstenaars en hun projecten die de wereld veranderen.

Meld je dus nu aan!

Support WYS

25/jaar
  • Voor 25,- per jaar ben je als eerste op de hoogte van al het What You See nieuws en je wordt uitgenodigd op de openingsborrel van het festival in 2023.

50/jaar
  • Voor 50,- per jaar nodigen we je uit voor de openingsborrel What You See Festival 2023 en je krijgt één gratis kaart voor een voorstelling.

100/jaar
  • Voor 100,- per jaar nodigen we je uit voor de openingsborrel van What You See Festival 2023 en je ontvangt één gratis kaart voor ons hele openingsprogramma.

500/jaar
  • Voor 500,- per jaar krijg je één passe-partout voor What You See Festival 2023 en bent daarmee welkom bij alle activiteiten van het festival.