WHAT YOU SEE PARTNERSHIP

PARTNERSHIP

What You See Festival is het eerste en enige jaarlijkse, internationale en multidisciplinaire kunstenfestival in Nederland dat zich door middel van kunst duurzaam committeert aan een inhoudelijk thema. Gender, diversiteit, LHBTQIA+ rechten, inclusie en identiteit raakt iedereen. Daarom richt What You See Festival zich op brede publieksgroepen en brengt het theater, dans, exposities, workshops, muziek en debat naar culturele hotspots en op onorthodoxe plekken in Utrecht. Als open, progressieve en culturele stad biedt Utrecht de perfecte context voor dit festival.

En jouw organisatie kan nu partner worden van What You See Festival!

WAAROM PARTNER WORDEN?

Als partner:

 • bouw je aan jouw naamsbekendheid in Utrecht en daarbuiten. Met meer dan 100.000 views per jaar op social media, een poster campagne door de stad, zichtbaarheid in alle culturele hotspots in Utrecht toon je je merk aan een nieuw en jong publiek.
 • laat je zien dat diversiteit, inclusie en gelijkheid niet alleen woorden zijn, maar juist ook daden.
 • krijg je toegang tot voorstellingen, afterparties, openingen, borrels en speciale events.
 • heb je fiscaal voordeel door de ANBI-status van What You See Festival

Art can change the world. Dit is het motto van What You See Festival. Niet als een naïeve poging de wereld te simplificeren. Juist vanuit de overtuiging dat kunst de complexiteit van de wereld zichtbaar, voelbaar en grijpbaar kan maken. Vanuit de noodzaak bij te dragen aan een inclusieve en diverse samenleving ontwikkelen wij ieder jaar een nieuw programma voor een breed publiek.

Met een programma vol voorstellingen, exposities, film, muziek en inhoud spat de urgentie én het plezier van het festival af. What You See toont uiteenlopende lichamen en perspectieven die zelden zo prominent in gezamenlijkheid getoond worden. Met gender als kern kiezen we voor een intersectionele aanpak waarin andere aspecten van identiteit, zoals huidskleur, leeftijd, sociaal-economische of culturele achtergrond en (in) validiteit sterk naar voren komen. Hiermee biedt het festival unieke kunstervaringen en nodigde het toeschouwers, kunstenaars en medewerkers uit hun eigen perspectieven te verbreden en te verdiepen. 

Wil jouw organisatie partner worden van What You See Festival? Neem contact op om te kijken of er een match is!

VORMEN VAN PARTNERSHIP

BASIS  € 1.000,-


 • Logo en naamsvermelding op de website, in het programmaboekje, op de posters, de nieuwsbrief, de promofilmpjes en de aftermovie.

VIP  € 2.500,-


 • Logo en naamsvermelding op de website, in het programmaboekje, op de posters, de nieuwsbrief, de promofilmpjes en de aftermovie.
 • Een halve advertentiepagina in het programmaboekje van What You See Festival.
 • Toegang voor 5 personen tot de openingsborrel en de openingsavond van What You See Festival op donderdag 17 november 2022.

HOOFDSPONSOR  VANAF € 10.000,-


 • Logo en naamsvermelding op de website, in het programmaboekje, op de posters, de nieuwsbrief, de promofilmpjes en de aftermovie. Met daarbij de vermelding van hoofdsponsor.
 • Een hele advertentiepagina in het programmaboekje van What You See Festival.
 • Voorafgaand aan het festival een gesprek tussen de artistiek directeur van What You See Festival en jouw team om alle geheimen, ins en outs van het festival te delen.
 • Toegang voor 10 personen tot de exclusieve openingsborrel en de speciale openingsavond van What You See Festival op donderdag 17 november 2022.
 • Toegang voor 10 personen en een rondleiding achter de schermen bij het exclusieve eenmalige concert van K’s Choice  met een 100 koppig koor in de Stadsschouwburg Utrecht op zaterdag 19 november 2022.

Neem nu contact op met What You See Festival om de mogelijkheden te bespreken!

CONTACT
IemeWhat You See Partnership