DIT IS HET WHAT YOU SEE TEAM

Dit is het team van What You See Festival! Gedurende het jaar werken we (part-time) met een kernteam van vier. Naar het festival toe wordt het team uitgebreid met tijdelijke medewerkers en vrijwilligers.

VINCENT WIJLHUIZEN

Artistiek en zakelijk directeur
Creatief en bestuurlijk multitalent die o.a. werkt als regisseur, dramaturg en trainer. Mede-oprichter en dol op planten.
Foto: Karin Jonkers

IEME SOES

Hoofd festivalproductie
Hoofd productie met scherp oog voor detail. Naast mede-oprichter is Ieme ook voice-over en een indrukwekkend klustalent.
Foto: Angela Verleun

ANNETTE VAN ZWOLL

Programmering en dramaturgie
Dansdramaturg, schrijver en projectontwikkelaar in het Europese dansveld. Mede-oprichter die werkt vanuit Berlijn.
Foto: Tessa de Geus

EVA STOMPHORST

Marketing & Communicatie
Leergierig marketingdier met toffe vormgevingskills, die What You See met haar expertise en scherpe blik flink op de kaart zet.

NOOR BLOKHUIS

Vrijwilligerscoordinator
Vechter voor rechtvaardigheid, die zich over de vrijwilligers ontfermd en tijdens het festival voor iedereen een steun en toeverlaat is.

REINDER RADERSMA

Hospitality
Wetenschapper op het gebied van evolutionaire ecologie die november altijd vrij maakt om onze internationale gasten een warme landing te geven.

MEREL SWEERS

Kaartverkoop
Ticketprof met brede lach die van cultureel festival naar festival trekt om bezoekers aan kaartjes voor een onvergetelijke festivalervaring te helpen.

IemeTeam