DIT IS HET WHAT YOU SEE TEAM

Dit is het team van What You See Festival! 

VINCENT WIJLHUIZEN

Artistiek en zakelijk directeur
Creatief en bestuurlijk multitalent die o.a. werkt als regisseur, dramaturg en trainer. Mede-oprichter en dol op planten.
Foto: Karin Jonkers

IEME SOES

Creatief producent
Creatief producent die o.a. zorgt voor een topbeleving van het festival. Naast mede-oprichter is Ieme ook voice-over en een indrukwekkend klustalent.
Foto: Angela Verleun

ANNETTE VAN ZWOLL

Programmering en dramaturgie
Dansdramaturg, schrijver en projectontwikkelaar in het Europese dansveld. Mede-oprichter die werkt vanuit Berlijn.
Foto: Tessa de Geus

RICK BUSSCHER

Zakelijk Producent
Zakelijk producent met een hart voor verandering. Verandering in de wereld, in de bedrijfsvoering en in organisatiemodellen. Met een passie voor schoonmaken en koken.

EVA HERMUS

Tickets & Hospitality
Betrokken en enthousiaste freelance productieleider van (locatie)theaterproducties & festivals, die de zomeravonden het liefst in haar moestuin doorbrengt.

TOMY HUIJBREGTS

Community Organiser
Net afgestudeerd als theaterdocent na een kortstondige carrière als apotheker en nu aanspreekpunt voor K’s Choice – Community Edition. Als je hem zoekt, vind je hem waarschijnlijk in het theater of in de keuken.
Foto: Sjoerd Derine

NICK VAN GAANS

Technisch Producent
Sinds 2021 de steun en toeverlaat van de kunstenaars op het festival. Speciaal voor WYS maakt hij een gaatje vrij in zijn drukke agenda als geluidstechnicus bij grote evenementen en muziekfestivals.

NOOR BLOKHUIS

Vrijwilligerscoördinator
Verbinder pur sang die in alles wat ze doet de wereld mooier, inclusiever en gezonder maakt. Al sinds het ontstaan van WYS aanspreekpunt en coördinator van de vrijwilligers.

MIRJAM HOOGEVEEN

Smaakmaker
In haar normale leven werkt Mirjam in de zorg, maar tijdens What You See transformeert ze tot kok die team en kunstenaars de lekkerste vegan lekkernijen voorzet. Welk dieet je ook hebt, Mirjam zorgt ervoor dat je smult.

IemeTeam