GOOD BOY | Jürgen Theuns

Een puber uit Brabant ontdekt dat iedereen, en vooral zijn familie, anders is dan hij. Een verliefdheid op zijn veertigste leidt tot een tweede puberteit en wakkert de activist in hem aan. In beweging, tekst, muziek en zang deelt theatermaker Jürgen Theuns in GOOD BOY, zijn persoonlijke verhaal vanuit het perspectief van de jongen uit Brabant en de Jürgen van nu. Een troostende coming-of-age voorstelling over seks, liefde en de moed om te staan voor wie je bent.


concept en tekst: Jürgen Theuns | performance: Jürgen Theuns en Valentijn Banga | regie: Ewout Eggink | foto: Martin Pluimers

Enthousiasme, onbehagen, verlangen en afschuw wisselen elkaar af, en geven glamour aan de vertolkingen van Theuns, die bijvoorbeeld haast spiritueel de aantrekkingskracht van SM-seks kan omschrijven.

Rosalie Fleuren, theaterkrant.nl

THEATER
Nederland
Nederlands

Za 20 Nov
21:00
70 min

Theater Kikker
Grote Zaal

Met korting naar GOOD BOY + Queering The City? Koop een combiticket.

Regulier19,50
Wage Gap -14%*16,77
Student / CJP / -18 / U-pas
10,-
* In Nederland verdienen vrouwen gemiddeld 14% minder dan mannen. Transgender en non-binaire personen, personen van kleur en mensen met een handicap hebben vaak minder kans op de arbeidsmarkt. Loop jij inkomsten mis omdat je bent wie je bent? Koop dan een Wage Gap Ticket en krijg 14% korting op het reguliere tarief.

IemeGOOD BOY | Jürgen Theuns

Related Posts

Take a look at these posts