INFORMATIE OVER KAARTVERKOOP & CORONA

Kom je binnenkort naar What You See Festival in Utrecht? Op deze pagina vind je alle praktische informatie die je nodig hebt om je voor te bereiden op je bezoek.

KAARTVERKOOP

 • Kaartjes voor de voorstellingen van What You See Festival zijn uitsluitend te koop via deze website en vanaf een half uur voor aanvang bij de kassa in het theater.
 • Je kunt je kaartjes met iDEAL afrekenen, waarna je per mail een bevestiging van je aankoop en een e-ticket ontvangt. Dit e-ticket geeft toegang tot de voorstelling of het optreden. De QR-code van het e-ticket wordt gescand aan de deur. Download je ticket op je smartphone/tablet of neem je uitgeprinte e-ticket mee. Heb je online tickets gekocht maar geen e-mail ontvangen? Controleer dan je spambox.
 • Kom op tijd. Toegang tot de zaal is na de vermelde aanvangstijd niet meer mogelijk.
 • Gekochte kaartjes met korting (studentenkorting, t/m 18 jaar-korting, of korting met CJP-pas of U-pas) zijn alleen geldig op vertoon van een geldige kortingspas.
 • Gekochte toegangskaartjes kunnen niet worden geruild of geretourneerd.
 • Wil je gebruik maken van een rolstoelplaats? We zijn je graag van dienst via tickets@whatyouseefestival.nl.
 • Wil je met een groep (>10 bezoekers) naar een voorstelling van What You See Festival komen? Mail naar tickets@whatyouseefestival.nl voor de mogelijkheden en groepskorting.
 • Heb je een vraag over de kaartverkoop van What You See Festival? Mail je vraag naar tickets@whatyouseefestival.nl. Tijdens de festivaldagen (18-21 november 2021) zijn we ook telefonisch bereikbaar via 06-30093796.

CORONA

What You See Festival houdt zich aan de coronamaatregelen die gelden ten tijde van het festival. Bij aankoop van een ticket ga je ermee akkoord om samen met ons deze regels na te leven en onder andere een geldige QR-code voor toegang te laten zien.

De volgende regels gelden (aangevuld na de persconferentie van 12 november):

 • Blijf thuis bij COVID klachten
 • Breng een QRcode (gevaccineerd, genezen of getest) en een ID mee. Bij de ingang van de theaters wordt hiernaar gevraagd.
 • Bezoekers kunnen alleen in de foyer plaatsnemen op een zitplaats, waarvan er 70 beschikbaar zijn in Theater Kikker. Is de foyer vol? Dan begeleiden we je naar de zaal.
 • De bar in de foyer van Theater Kikker en de Stadsschouwburg Utrecht zijn tot 20:00 uur geopend, daarna kunnen geen drankjes meer in de foyers genuttigd worden.
 • Mondkapjes zijn niet verplicht, maar draag ze gerust als je je er prettiger door voelt!

LOCATIES

What You See Festival heeft voorstellingen en activiteiten in diverse locaties verspreid over Utrecht.

– Theater Kikker: Ganzenmarkt 14
– Het Huis Utrecht: Boorstraat 107
– Stadsschouwburg Utrecht (SSBU): Lucasbolwerk 24
– Bibliotheek Neude: Neude 11
– EKKO: Bemuurde Weerd Westzijde 3

TOEGANKELIJKHEID IN DE THEATERS

What You See in Theater Kikker
Beide zalen van Theater Kikker zijn rolstoeltoegankelijk en er is een aangepast toilet aanwezig. Bij de voorstellingen in de Grote Zaal is er ringleiding voor slechthorenden. Het ontvangerssetje haal je voor aanvang van de voorstelling op bij de bar van Theater Kikker.

What You See in Het Huis Utrecht
Het Huis Utrecht is rolstoeltoegankelijk en er is een aangepast toilet aanwezig. Dit theater beschikt helaas niet over een ringleiding.

What You See in Stadsschouwburg Utrecht
Stadsschouwburg Utrecht is rolstoeltoegankelijk en er is een aangepast toilet aanwezig. Voor slechthorenden is er een infrarood-zendinstallatie aanwezig. De bijbehorende hoortoestellen kun je voor aanvang van de voorstelling bij de receptie ophalen.

IemeInformatie over kaartverkoop