CORONAPROOF

Een coronaproof festival organiseren. Hoe werkt dat? Voor ons betekent het een aangepast programma. Alles wordt kleiner, exclusiever en intiemer. Er is een beperkte kaartverkoop en een deel van het programma maken we online beschikbaar. De mogelijkheden van ons programma zijn afhankelijk van de maatregelen. Houd onze kanalen in de gaten voor regelmatige updates.

Update 13 november 2020
Het kabinet heeft besloten om door te gaan met de geplande versoepeling van de corona-maatregelen. Dit betekent dat vanaf woensdag 18 november de theaters hun deuren weer mogen openen en What You See Festival van 19 t/m 22 november door kan gaan! Op onze locaties: Theater Kikker, Het Huis Utrecht en de Bibliotheek Utrecht werken we aan de hand van de richtlijnen van het RIVM. Hieronder lees je meer.

Algemeen
Hieronder brengen we in beeld hoe we elkaars veiligheid tijdens ons festival zo goed mogelijk proberen te garanderen. We houden ons strikt aan de richtlijnen van het RIVM. We rekenen op jullie begrip en medewerking. Heb je meer vragen rondom ons corona-beleid, die hieronder niet beantwoord worden? Mail ons via info@whatyouseefestival.nl.

Tickets
In het theater kunnen we per programma maximaal 30 bezoekers ontvangen. Tickets kunnen alleen online of telefonisch verkocht worden.

Voel je je niet lekker of ben je in contact geweest met mensen die ziek zijn? Dan vragen we je om thuis te blijven. Je kunt tot één werkdag voor aanvang kosteloos annuleren via kassa@theaterkikker.nl / 030-2347100 (di-vr 13:00 – 17:00). Je ontvangt dan een voucher en geeft zo iemand op de wachtlijst de kans om te komen.

Kaarten uitverkocht? Zet jezelf op de wachtlijst.
Voor de thuisblijvers hebben we het What You See Online programma gepland (Meer informatie volgt).

In het theater
De deuren van het theater zijn vanaf 20 minuten voor aanvang van het programma geopend. Je wordt door ons verwelkomt en de weg gewezen. We zullen je vragen of je gezond bent en eventueel mag het personeel je verzoeken de voorstelling niet te bezoeken. In de gebouwen zijn extra hygiënemaatregelen getroffen. Er is desinfectiemiddel aanwezig. Het dragen van een mondkapje is verplicht in het gebouw. Tijdens de voorstelling hoeft dit niet. Overal geldt een minimale afstand van 1,5 meter.

Zitplekken
Bij de ingang van de zaal krijg je een plaats toegewezen. Je kan naast je gezelschap zitten, mits je uit hetzelfde huishouden komt.

Na afloop, bar gesloten
Blijf na het applaus nog even zitten. Wij geven je instructies om de zaal te verlaten. De bar is helaas gesloten. Eten en drinken tijdens de voorstelling is niet toegestaan.

Verder lezen
Bekijk hier de veel gestelde vragen rondom de corona-maatregelen in Theater Kikker. Voor het corona-beleid in Het Huis Utrecht kijk hier.

LodyFAQ