INFORMATIE OVER KAARTVERKOOP

Van 17 t/m 20 november 2022 vindt de vijfde editie van What You see Festival plaats! Hieronder vind je alle praktische informatie die je nodig hebt in voorbereiding tot je bezoek. Deze informatie krijgt in oktober een update.

KAARTVERKOOP

  • Kaartjes voor de voorstellingen van What You See Festival zijn uitsluitend te koop via deze website en vanaf een half uur voor aanvang bij de kassa in het theater.
  • Je kunt je kaartjes met iDEAL afrekenen, waarna je per mail een bevestiging van je aankoop en een e-ticket ontvangt. Dit e-ticket geeft toegang tot de voorstelling of het optreden. De QR-code van het e-ticket wordt gescand aan de deur. Download je ticket op je smartphone/tablet of neem je uitgeprinte e-ticket mee. Heb je online tickets gekocht maar geen e-mail ontvangen? Controleer dan je spambox.
  • Kom op tijd. Toegang tot de zaal is na de vermelde aanvangstijd niet meer mogelijk.
  • Gekochte kaartjes met korting (studentenkorting, t/m 18 jaar-korting, of korting met CJP-pas of U-pas) zijn alleen geldig op vertoon van een geldige kortingspas.
  • Gekochte toegangskaartjes kunnen niet worden geruild of geretourneerd.
  • Wil je gebruik maken van een rolstoelplaats? We zijn je graag van dienst via tickets@whatyouseefestival.nl.
  • Wil je met een groep (>10 bezoekers) naar een voorstelling van What You See Festival komen? Mail naar tickets@whatyouseefestival.nl voor de mogelijkheden en groepskorting.
  • Heb je andere een vraag over de kaartverkoop van What You See Festival? Mail je vraag naar tickets@whatyouseefestival.nl. Tijdens het festival zijn we ook bereikbaar op 06-30093796.

CORONA

Momenteel gelden er geen coronamaatregelen voor theaters. What You See Festival houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Mochten er maatregelen geïmplementeerd moeten worden, dan informeren we je hierover tijdig.

LOCATIES

What You See Festival heeft voorstellingen en activiteiten in diverse locaties verspreid over Utrecht.

– Theater Kikker: Ganzenmarkt 14
– Het Huis Utrecht: Boorstraat 107
– Stadsschouwburg Utrecht (SSBU): Lucasbolwerk 24
– Bibliotheek Neude: Neude 11
– EKKO: Bemuurde Weerd Westzijde 3

TOEGANKELIJKHEID IN DE THEATERS

What You See in Theater Kikker
Beide zalen van Theater Kikker zijn rolstoeltoegankelijk en er is een aangepast toilet aanwezig. Bij de voorstellingen in de Grote Zaal is er ringleiding voor slechthorenden. Het ontvangerssetje haal je voor aanvang van de voorstelling op bij de bar van Theater Kikker.

What You See in Het Huis Utrecht
Het Huis Utrecht is rolstoeltoegankelijk en er is een aangepast toilet aanwezig. Dit theater beschikt helaas niet over een ringleiding.

What You See in Stadsschouwburg Utrecht
Stadsschouwburg Utrecht is rolstoeltoegankelijk en er is een aangepast toilet aanwezig. Voor slechthorenden is er een infrarood-zendinstallatie aanwezig. De bijbehorende hoortoestellen kun je voor aanvang van de voorstelling bij de receptie ophalen.

IemeInformatie over kaartverkoop