WORKSHOP CONTENT WARNING | JENNY WILSON

De afgelopen jaren zien we een grote toename van voorstellingen die gender en queer thema’s als onderwerp hebben. Een ontwikkeling om toe te juichen! Zeker ook omdat een genderdivers publiek zich hier in herkend en hun verhalen voor een breed publiek zichtbaar en invoelbaar worden. Deze voorstellingen brengen echter ook een verantwoordelijkheid met zich mee in relatie tot het publiek. Welke potentiële triggers heeft de voorstelling, welke aannames doe je over je publiek, hoe creëer je actief een ruimte waar mensen zich veilig voelen, waarborg je consent en organiseer je nazorg? 

In deze online workshop gaan we hierover in gesprek. Jenny Wilson (Verenigd Koninkrijk) is theaterprofessional en wetenschapper en zij introduceert een inhoudelijk kader over consent. Vervolgens deelt performance kunstenaar Paula Chaves Bonilla haar onderzoek over het onderwerp. Beide lezingen gelden als uitgangspunt om met elkaar in gesprek te gaan te gaan over de mogelijkheden, maar ook de complexiteit van consent warning. De workshop biedt context en tools om het onderwerp binnen je eigen organisatie op de agenda te zetten en te implementeren.

De workshop is in het Engels. Deelname is op basis van Pay what you can (met een minimum van 1,-). Bij de donatieknop kan je het gewenste bedrag invullen. 


met: Jenny Wilson, Paula Chaves Bonilla | foto: Lody Meijer | jennywilson.co.uk, paulachaves.net

WORKSHOP
Taal: Engels 

do 17 november
11:00 – 13:00

Locatie
Zoom (online)

Deelname is op basis van Pay what you can (met een minimum van 1,-). Bij de donatieknop kan je het gewenste bedrag invullen. 

IemeWORKSHOP CONTENT WARNING | JENNY WILSON

Related Posts

Take a look at these posts