WHAT YOU SEE BUSINESS

INCLUSIE BINNEN JOUW ORGANISATIE

Voor organisaties die een inclusiviteitsbeleid ontwikkelen, biedt What You See tijdens het festival en daarbuiten een programma op maat dat uw beleid ondersteunt, verdiept en versterkt. Thema’s rond gender, identiteit, LHBTQIA+ rechten en inclusie worden tastbaar. Aannames en vooroordelen worden ontrafeld en je krijgt handvatten aangereikt om na deze week direct aan de slag te gaan met een diverse en inclusievere werkomgeving.

Met jouw wensen en onze ervaring creëren wij samen een op maat gemaakt programma. Voor individuen, teams of je hele bedrijf. Neem dus nu contact met ons op!

AANBOD

What You See Festival 2022 vindt plaats van 17 t/m 20 november in Utrecht plaats. Tijdens, voorafgaand en rondom het festival bieden we bijvoordeeld:

  • een voorbereidende workshopmiddag in aanloop naar het festival
  • een workshop tijdens het festival
  • verschillende kunstervaringen, onder andere, een expo en een voorstelling
  • gesprekken met kunstenaars en/of ervaringsdeskundigen
  • een uniek kijkje achter de schermen bij de organisatie van een inclusief festival
  • reflectie- en gespreksmomenten, bijvoorbeeld tijdens een diner
  • een speciaal terugblikmoment, een maand na het event

Een diverse inclusieve samenleving begint bij het nadenken over hoe wij zouden willen samenleven en samenwerken als maatschappij. Maar hoe doe je dat als team, organisatie of als individu? En welke concrete stappen kun je daarin zetten?

Met een programma vol urgentie en plezier rekt het multidisciplinaire en internationale What You See Festival diepgewortelde normen over gender, identiteit en inclusie op door middel van kunst, kunstenaars, gesprekken, werksessies en symposia. Sinds 2018 bouwt What You See Festival aan het delen van deze kennis, ervaring en netwerk. 

Wat betekent inclusie voor jou en je organisatie? Wil je meer diversiteit in je team? En wil je dit met de kracht van kunst op een duurzame manier doen? Bespreek dan nu de mogelijkheden voor What You See Business!

CONTACT

Het programma van What You See Festival heeft in ons team een open en breder gesprek gestart over gender, diversiteit en inclusie. Door het zien van voorstellingen, beeldende kunst, gesprekken met de kunstenaars en het volgen van een workshop, werden op een toegankelijke en interactieve manier onze eigen aannames en vooroordelen bespreekbaar gemaakt. Deze dag heeft een zaadje geplant en daarmee blijvende impact gehad op ons team.

Senior director bij Nike
IemeWhat You See Business