A TRUE STORY (workshop) | Daniel Mariblanca

Choreograaf, danser en trans man Daniel Mariblanca brengt met zijn inclusieve company 71BODIES de verhalen van transgender en non-binaire personen op het podium. Hij is al vanaf het begin van What You See bij het festival betrokken en de komende jaren werkt hij aan het project A True Story. Hiervoor nodigt hij je uit voor een tweedaagse workshop. Deze workshop ontrafelt de dynamiek tussen transgender en non-binaire personen en hun (familie)relaties en creëert hier nieuwe perspectieven op. Via beweging, tekst en meer ga je je op zoek naar de kern van jouw relaties. Speels, zacht en energiek biedt A True Story een plek voor samenzijn, intimiteit, pret en moed.

A True Story is toegankelijk voor iedereen die zich met gender vraagstukken bezig houdt. De workshop richt zich daarnaast speciaal op trans gender en non-binaire personen en hun familie. Je kunt alleen komen maar bent als trans of non-binair persoon ook van harte uitgenodigd je ouder, kind, broer/zus/brus, of partner mee te nemen!

Er is geen leeftijdslimiet verbonden aan de workshop, voertaal is Engels.

Meer Daniel Mariblanca? Kijk hier voor zijn voorstelling In First Person: The Playroom die op vrijdag 19 november plaatsvindt. 

foto: Karin Jonkers

WORKSHOP
Spanje / Noorwegen
Engels

Za 20 Nov
11:00-17:00
+
Zo 21 Nov
10:00-13:00

Het Huis Utrecht
Theaterzaal

20,- / pay what you can

20,- is een indicatieve prijs. Je bent welkom een bedrag te betalen dat voor jou haalbaar is (met een minimum van 1,-). Gebruik bij het afrekenen de donatie-optie om zelf een bedrag te kiezen.

IemeA TRUE STORY (workshop) | Daniel Mariblanca

Related Posts

Take a look at these posts