ANATOMY OF TOGETHERNESS XL | Monica Gillette & Gary Joplin (online workshop)

Tijdens de online workshop Anatomy of Togetherness XL verken je door middel van fysieke oefeningen, gesprekken en meer, de thema´s gender identiteit, gender expressie en verbondenheid in de digitale ruimte. De workshop wordt geleid door choreografen en dansactivisten Monica Gillette en Gary Joplin. De workshop is toegankelijk voor iedereen met interesse in het onderwerp. Er is geen danservaring nodig. Ga op zoek naar jouw gender talent en gender joy!

Anatomy of Togetherness is een internationaal uitwisselingsproject waarin diverse jongeren uit Nederland en Duitsland online samenkwamen om de mogelijkheden van een meer gender inclusieve samenleving te verkennen. In het kader van het project is tijdens What You See Festival naast de XL-workshop, de workshop CISn’t ME van Anja Sauer (DE) te volgen en een beeld-expositie rondom Gender Talents te zien.


door: Monica Gillette & Gary Joplin | foto: Britt Schilling

Anatomy of Togetherness is een samenwerking tussen Theaterfestival Boulevard & What You See Festival | initiators, concept en online begeleiding: Monica Gillette & Gary Joplin

ONLINE WORKSHOP
Verenigde Staten & Duitsland
Taal: Engels

Za 21 nov
11.00-13:00
Via Zoom

IemeANATOMY OF TOGETHERNESS XL | Monica Gillette & Gary Joplin (online workshop)

Related Posts

Take a look at these posts